Meetie » Specials » Voedingsstoffen
Meetie: Informatie van A tot Z

Alles over de verschillende voedingsstoffen

Alles over de verschillende voedingsstoffen Gezond en gevarieerd eten is essentieel voor het goed kunnen functioneren van het menselijke lichaam. Maar waarom eigenlijk en waar moeten we dan op letten? In deze special alles over de verschillende voedingsstoffen en supplementen.
In deze special:
  • Wát zijn Vitamines precies? - Alles over vitamines, teveel, tekort, supplementen, fabels en meer..
  • Vitaminesupplementen - Wat zijn vitaminesupplementen en voor wie?
  • Wát zijn mineralen en spoorelementen? - Alles over mineralen en spoorelementen, de verschillen onderling en t.o. vitamines, teveel, tekort, en meer..
  • Bioactieve stoffen - Wat zijn bioactieve stoffen en wat doen ze?Ik ben nog druk aan de schrijf. Ook deze special is dus nog volop in de aanmaak.
Binnenkort hier ook informatie te vinden over onder anderen:
anti-oxidanten en (top)sporters.

Voor tips of opmerkingen kunt u mij mailen:
meet86@hotmail.com

Wat zijn vitamines precies?

Haast iedereen weet dat je voldoende vitamines binnen moet krijgen. De meeste mensen zijn echter bang hier te weinig van binnen te krijgen, terwijl die zorgen vaak nergens voor nodig zijn. Voor enkele…

Wát zijn mineralen en spoorelementen?

Naast delfstoffen zijn het ook essentiële voedingsstoffen voor het menselijk lichaam. Net zoals bij vitamines kan het lichaam niet juist functioneren bij een tekort aan mineralen en spoorelementen.

Bioactieve stoffen

Steeds meer raken we bekend met deze grote groep voedingsstoffen. Ze zijn dan niet onmisbaar, maar hebben wel een gezondheidsbevorderende werking op het lichaam. Echter is er nog weinig over deze voed…
Gepubliceerd door Meetie op 29-09-2007. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!